HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Wegwerkzaamheden Verlengde Rijnkade, Rijnkade en Amstellandlaan

Wegwerkzaamheden Verlengde Rijnkade, Rijnkade en Amstellandlaan

Dit item is verlopen op 01-11-2014.

Maandag 6 oktober 2014 start, in opdracht van de gemeente Weesp, aannemersbedrijf Heijmans Wegen B.V. uit Veenendaal, met asfalt werkzaamheden aan de Verlengde Rijnkade, Rijnkade en een gedeelte van de Amstellandlaan. Op vrijdag 10 oktober 2014 zijn de werkzaamheden afgerond.

Wat gaat er allemaal gebeuren?
De bocht van de Amstellandlaan met de Rijnkade t.h.v. de gemeentewerf wordt aan de binnenzijde van de bocht breder gemaakt. Hierdoor wordt het voor vrachtverkeer makkelijker om de bocht door te rijden. De asfaltverharding van de Rijnkade en de Verlengde Rijnkade is verouderd en wordt vervangen. 

Planning en fasering van de werkzaamheden
Maandag 6 oktober t/m donderdag 9 oktober 2014 is de Amstellandlaan t.h.v. de gemeentewerf afgesloten voor al het verkeer. Doordat er geen doorgaand verkeer mogelijk is wordt het rustiger op de Rijnkade. Dit biedt de mogelijkheid om de deklagen van de Rijnkade en de Verlengde Rijnkade met een grote freesmachine te verwijderen. De rabatstrook langs de rijbaan van de Rijnkade dient u gedurende de werkzaamheden vrij te houden. Alle bedrijven blijven tijdens de voornoemde werkzaamheden bereikbaar via brug De Uitkomst.
Vanaf donderdag 9 oktober 6.00 uur tot en met vrijdag 10 oktober 6.00 uur wordt er gewerkt aan de Verlengde Rijnkade. Vanaf de Rijnkade is de Gooilandseweg (N236) richting Amsterdam bereikbaar. Het gedeelte van de Verlengde Rijnkade aansluitend op de kanaaldijk-Oost richting Nigtevecht is afgesloten voor al het verkeer.
Donderdag 9 oktober vanaf 18.00 uur tot en met vrijdag 10 oktober 6.00 wordt er geasfalteerd op alle voornoemde wegen en zijn de aanliggende bedrijven en woningen gedurende deze uren niet bereikbaar. 

Onvermijdelijke overlast
De werkzaamheden veroorzaken overlast, dit is onvermijdelijk. Door de werkzaamheden in een zeer kort tijdsbestek uit te voeren hebben wij de overlast maximaal beperkt. Wij vragen om uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden. 

Hebt u nog vragen?
Voor nadere vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Mühl van afdeling Stadsbeheer, telefoon (0294) 491 391.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken