HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Weesper Vrijwilligerserkenning voor Stichting Vechtloop Weesp en Stichting Weesp Marketing

Weesper Vrijwilligerserkenning voor Stichting Vechtloop Weesp en Stichting Weesp Marketing

Dit item is verlopen op 04-02-2017.

Uitreiking tijdens Nieuwjaarsreceptie Stadhuis

De organisaties achter de Stichting Vechtloop Weesp en de Stichting Weesp Marketing hebben op dinsdagavond, 3 januari 2017, tijdens de Nieuwjaarsreceptie op het Stadhuis de Weesper Vrijwilligerserkenning in ontvangst mogen nemen. André Wierper, voorzitter van de Stichting Weesp Marketing kreeg de erkenning uitgereikt door waarnemend burgemeester Bas Jan van Bochove. Leo Timmermans, voorzitter van de Stichting Vechtloop Weesp ontving de erkenning uit handen van Astrid Heijstee-Bolt, wethouder Sport.

Stichting Vechtloop Weesp

Stichting Vechtloop Weesp ontvangt de Weesper Vrijwilligerserkenning vanwege de geweldige inzet van het bestuur en de vrijwilligers, die dit jaarlijks terugkerende sportevenement in Weesp mogelijk en toegankelijk maken voor jong en oud. Het evenement is inmiddels al 35 keer georganiseerd en draagt bij aan een positieve sfeer en saamhorigheid in Weesp. Ook moedigt het kinderen actief aan tot bewegen en gezonder leven.

Stichting Weesp Marketing

Stichting Weesp Marketing heeft de Weesper Vrijwilligerserkenning ontvangen vanwege de toewijding en inzet van de vrijwilligers, die samen gezorgd hebben voor de realisatie van de Welkom-in-Weesp boot “de Vuurlinie”. Als varend informatiecentrum, rondvaartboot, ontmoetingsplek en vergaderlocatie, draagt “de Vuurlinie” positief bij aan het promoten van wonen, werken en recreëren in Weesp.

Weesper Vrijwilligerserkenning

De Weesper Vrijwilligerserkenning wordt toegekend als blijk van waardering voor langdurige, verdienstelijke en belangeloze inzet van een persoon of personen ten behoeve van in Weesp werkzame verenigingen, stichtingen of instellingen. De onderscheiding is bedoeld voor personen die zich hebben ingezet voor de stad of hun omgeving en die gezien kunnen worden als ambassadeur van het vrijwilligerswerk.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken