HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Weesper Vrijwilligerserkenning voor Albert Vos, voorzitter van de WDO

Weesper Vrijwilligerserkenning voor Albert Vos, voorzitter van de WDO

Dit item is verlopen op 08-03-2019.

Uitreiking tijdens Nieuwjaarsreceptie stadhuis

De heer Albert Vos heeft als voorzitter van de Weesper Detaillistenorganisatie (WDO) op maandagavond 7 januari 2019, tijdens de Nieuwjaarsreceptie op het stadhuis de Weesper Vrijwilligerserkenning in ontvangst mogen nemen. Hij kreeg de erkenning uitgereikt door wethouder Astrid Heijstee – Bolt.

Inzet voor de Weesper winkeliers en de binnenstad

De heer Vos ontvangt de Weesper Vrijwilligerserkenning vanwege zijn jarenlange inzet voor de Weesper winkeliers en de binnenstad. Sinds 2014 heeft hij naast zijn eigen bedrijf veel tijd besteed aan het leiden van de WDO, en aan de samenwerking met onder andere de bedrijvenvereniging IVW, de Horecaondernemersvereniging van Weesp, de stichting Weesp Marketing en de gemeente. De heer Vos heeft met zijn duidelijke visie en inspanningen zodoende niet alleen de belangen van een groep ondernemers gediend, maar is waardevol geweest voor de gehele binnenstad. Dit blijkt met name uit het initiatief dat hij heeft genomen voor het oprichten van de Stichting Weesp Centraal, die sinds dit jaar onder zijn voorzitterschap het ondernemersfonds voor de binnenstad beheert. De heer Vos treedt begin 2019 af als voorzitter van de WDO, maar blijft voorzitter van het ondernemersfonds.

Weesper Vrijwilligerserkenning

De Weesper Vrijwilligerserkenning wordt toegekend als blijk van waardering voor langdurige, verdienstelijke en belangeloze inzet van een persoon of personen ten behoeve van in Weesp werkzame verenigingen, stichtingen of instellingen. De onderscheiding is bedoeld voor personen die zich hebben ingezet voor de stad of hun omgeving en die gezien kunnen worden als ambassadeur van het vrijwilligerswerk.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken