HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Weesper Sport- en Cultuurdag op zondag 29 september 2019

Weesper Sport- en Cultuurdag op zondag 29 september 2019

Dit item is verlopen op 30-09-2019.

De Weesper Sport- en Cultuurdag komt er weer aan! In 2019 vindt deze dag waarop inwoners actief kennis kunnen maken met het hele sport- en cultuuraanbod in Weesp plaats op zondag   29 september. Alle sportverenigingen, ondernemende sportaanbieders, culturele organisaties en muziekverenigingen kunnen die dag hun activiteiten laten zien. Zo kan iedereen een keer een potje basketbal spelen, de turnsters in actie zien en een instrument bespelen.

Gratis toegankelijk op sportcomplex Papelaan

De Weesper Sport- en Cultuurdag is gratis toegankelijk en wordt dit jaar gehouden op Sportcomplex Papelaan. Daar is in de zomer van 2018 een nieuwe openbaar sportveld en openbare beachvolleybalvelden aangelegd. Voor de culturele organisaties wordt zelfs de rode loper uitgerold: die loopt van het openbare veld naar het naastgelegen gebouw van de Koninklijke Harmonie de Adelaar. Hier kunnen alle Weespers kennismaken met Weesper kunst en cultuurorganisaties.

Presentatie van sport- en cultuurorganisaties

De Sport- en Cultuurdag wordt dit jaar georganiseerd door de buurtsportcoaches en de cultuursector. Er wordt een programma opgesteld en met ‘blokken’ gewerkt. Zo krijgen alle sport- en cultuurorganisaties de kans om zich ’s ochtends of ’s middags  te presenteren en worden vrijwilligers minder belast. De sport- en cultuurorganisaties worden op korte termijn uitgenodigd om aan de dag deel te nemen.

Meer informatie

Kortom, zet zondag 29 september 2019 op de kalender en kom lekker sporten, bewegen, schilderen en muziek maken. Vanaf 24 mei a.s. kunt u meer informatie vinden op de website www.sportiefweesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken