HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Toeristisch Weesp op de kaart

Toeristisch Weesp op de kaart

Dit item is verlopen op 13-08-2016.

Het stadhuis, Museum Weesp, Fort Ossenmarkt en vele terrassen aan het water: vanaf nu staan deze toeristische interessante plaatsen op een stadsplattegrond die speciaal ontworpen is voor bezoekers. De nieuwe toeristische kaart van Weesp heeft dezelfde opmaak als andere toeristische kaarten in de regio Gooi en Vechtstreek. Op die manier sluit Weesp aan bij de regio, maar wordt vooral aangetoond wat Weesp haar bezoekers te bieden heeft.
Foto’s, aansprekende teksten en duidelijke informatie brengen het toeristisch-recreatief aanbod van onze waterstad in beeld.

De toeristische kaart wordt verspreid onder alle VVV’s in de regio en komt op verschillende openbare plaatsen in Weesp te liggen. Om de toeristische kaart een goede start te geven, lopen op zaterdag 16 juli 2016 vanaf 13.30 uur de Graaf en Gravin van Gronsveld Diepenbroick-Impel door het centrum van Weesp. Zij verwelkomen bezoekers en delen de kaarten uit.

Ondernemers of andere belangstellenden die de kaart zelf willen verspreiden kunnen een e-mail sturen naar info@weesp.nl, t.a.v. mw. M. Diemont. 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken