HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Theatervoorstelling over eenzaamheid krijgt vervolg:

Theatervoorstelling over eenzaamheid krijgt vervolg:

Dit item is verlopen op 02-12-2018.

Meer voorstellingen op diverse locaties; première op 18 december

Er komt een vervolg op de succesvolle theatervoorstelling over eenzaamheid, zoals die december vorig jaar werd gehouden. Deze keer vaker en op meer locaties. Tot tevredenheid van Astrid Heijstee-Bolt, wethouder van Gemeente Weesp, één van de partners in de strijd tegen eenzaamheid. “Eenzaamheid raakt veel mensen en zit vaak in de taboesfeer. Met deze voorstellingen maken we eenzaamheid zichtbaarder en vooral bespreekbaarder.”

Jongeren tussen 14 en 22 jaar spelen de voorstelling. Zij gaan in gesprek met mensen die over hun ervaring(en) met eenzaamheid willen vertellen. Deze mensen zijn van alle leeftijden. Op basis van deze gesprekken maken de jongeren scènes en zo komt de voorstelling tot stand.

Première

Na de première in Theater de City of Wesopa op dinsdag 18 december (om 20.00 uur) dit jaar, reist de voorstelling als ‘pop-up’ door Weesp, langs locaties die voor Weesp van maatschappelijk belang zijn. De voorstelling doet zoveel mogelijk wijken aan. Op die manier wordt gehoopt op het bereiken van een zo divers mogelijk publiek. De entree is opnieuw gratis; wel is het geven van een vrijwillige bijdrage mogelijk. De tour valt (onder voorbehoud) op de zes zaterdagen tussen 5 januari en 9 februari.

Samenwerking

De voorstelling maakt deel uit van de samenwerking ‘Over Eenzaamheid’ tussen De City Speelt, Gemeente Weesp, Stichting Versa Welzijn en Werkgroep Kom Erbij.

Meer informatie

Voor aanmelden en/of vragen kan men terecht bij Isa van Dam, projectleider en regisseur. Telefoonnummer: (06) 51 22 80 16. E-mailadres: isavdam@gmail.com. Meer over eenzaamheid leest u op de gemeentelijke website www.weesp.nl/eenzaamheid.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken