HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Start renovatie kunstgrasvelden Papelaan ma 18 juni

Start renovatie kunstgrasvelden Papelaan ma 18 juni

Dit item is verlopen op 31-08-2018.

Maandag 18 juni wordt gestart met de renovatie van drie kunstgrasvelden op sportpark Papelaan. Aannemer DOMO Sports Grass zal de werkzaamheden op zich nemen en uitvoeren. De oplevering van de velden zal uiterlijk eind augustus 2018 zijn.

WerkzaamhedenKaartje start renovatie sportvelden sportpark Papelaan

Bij FC Weesp worden twee kunstgrasvelden vervangen (veld 3 + veld 4). Daarnaast zal het openbare veld worden gesplitst in een korfbalveld (exclusief te gebruiken door korfbalvereniging Argus), in een openbaar trapveld en twee openbare beachvolleybalvelden. Daardoor is het toegankelijk voor iedereen.

Verwachting is dat de nieuwe velden respectievelijk weer zeker 10 jaar (velden voor FC Weesp) en 15 jaar (korfbalveld + openbaar trapveld) mee gaan.

 

Soort kunstvelden

De twee nieuwe velden van FC Weesp worden ingestrooid met TPE = synthetisch rubber, dus niet met de gemalen autobandenrubber (SBR) wat steeds ter discussie staat. Deze twee velden van FC Weesp zijn nu ook al ingestrooid met TPE. Het korfbalveld + openbare veld wordt met zand ingestrooid.

 

Impuls voor de sport

Wethouder Astrid Heijstee-Bolt is blij met de start van de werkzaamheden: “Door deze renovatie van de velden ligt het sportpark er straks weer mooi bij en kan er weer door iedereen volop gebruik van gemaakt worden. Sport en bewegen stimuleren we omdat het ook bijdraagt aan de gezondheid van onze inwoners. Dit project is daarom weer een mooie impuls om te gaan sporten!”

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken