HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Start gedeeltelijke inrichting Utrechtseweg als 30 km/uur-gebied

Start gedeeltelijke inrichting Utrechtseweg als 30 km/uur-gebied

Dit item is verlopen op 07-04-2017.

Maandag 20 maart 2017 start aannemer Bam Infra met de gedeeltelijke inrichting van de Utrechtseweg als 30 km/uur-gebied. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 3 fasen en op werkdagen van 7.00 tot 16.15 uur. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 7 april 2017 en zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Op het bijgevoegde kaartje is de fasering met planning van de werkzaamheden weergegeven.  De werkzaamheden van het project worden mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Holland.

Werkzaamheden

De bestaande asfaltdeklaag van de Utrechtseweg, vanaf de kruising J.A. Fijnvandraatlaan / Nieuwstad tot en met de kruising Mr. J.C. Bührmannlaan, wordt vervangen door een nieuwe asfaltdeklaag. Gelijktijdig wordt de rijweg van de Utrechtseweg tussen huisnummers 2 en 32 verbreed. Ter hoogte van de Utrechtseweg huisnummers 26 en 54 worden verkeersdrempels aangelegd. Bij de kruisingen met het Diepenbroickpark, de M. Dotingalaan en de
Mr. J.C. Bührmannlaan worden verkeersdrempelplateaus (verhoogde kruisingen) aangelegd.

Bereikbaarheid en parkeren

Tijdens de werkzaamheden wordt de Utrechtseweg (beperkt) afgesloten voor gemotoriseerd doorgaand verkeer. Dit is nodig om de werkzaamheden veilig uit te kunnen uitvoeren.

Om de bereikbaarheid van nood- en hulpdiensten te garanderen verzoeken wij u met klem om voertuigen niet vóór wegafzettingen te parkeren. Tevens verzoeken wij u om uw motorvoertuig(en) tijdig te verplaatsen buiten het werkgebied. Zo wordt vertraging van de werkzaamheden voorkomen. 

Heeft u nog vragen?

Mocht u over de werkzaamheden vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op tel. (0294) 491 391. Of stuur een e-mail naar info@weesp.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken