HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Rioolreiniging en inspectie 2016

Rioolreiniging en inspectie 2016

Dit item is verlopen op 16-09-2016.

Firma Teeuwissen

Vanaf maandag 22 augustus 2016 wordt er circa 12,5 km hoofdriool in Weesp gereinigd en geïnspecteerd door de firma Teeuwissen uit Huizen. Het hoofdriool wordt met hoge druk schoongespoten. Belanghebbenden worden voor aanvang van de werkzaamheden door de firma Teeuwissen schriftelijk geïnformeerd.

Rioolreiniging kan overlast geven

Het reinigen van het hoofdriool kan enige overlast veroorzaken. Er is een kleine kans dat door de luchtdruk water opspat of stank ontstaat vanuit het toiletpot, afvoerputjes e.d. Aangeraden wordt om de deksel van de closetpot dicht te doen en overige afvoerputten in de woning of het pand af te dichten. Het is raadzaam om na afloop van de werkzaamheden de zwanenhalzen weer vol met water te laten lopen door o.a. het toilet weer door te spoelen.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat de weg kortstondig geblokkeerd wordt. Na het reinigen van de riolering wordt een camera-inspectie uitgevoerd om de toestand van de buizen en putten in beeld te brengen. De verwachting is dat de werkzaamheden in vier weken zijn afgerond.

Locaties werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats via de inspectieputten in de weg, fietspad en voetpad. Het betreft de riolering, al dan niet gedeeltelijk, in de volgende straten: Aquamarin, Bloemendalerweg, Eemmeerlaan, Flevolaan, Gemeenschapspolderweg, Gouwzeestraat, Heemraadweg, Hogeweyselaan, Pampuslaan, Rijnkade, Sinnigvelderstraat, IJsselmeerlaan en Zuiderzeelaan.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken