HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Rectificatie colportage Weesp

Rectificatie colportage Weesp

Dit item is verlopen op 27-02-2015.

Op 21 januari jl. maakte de gemeente Weesp in een persbericht bekend dat er zowel bij de gemeente zelf als bij de GAD meldingen van inwoners zijn binnengekomen van colportage om mensen te bewegen een overeenkomst te sluiten, voor het laten schoonmaken van afvalcontainers, met het bedrijf Cleanprofs. De colporteurs waren in het bezit van een pasje met logo van gemeente en GAD. Echter, niet is vast komen te staan dat deze colporteurs uit naam of
volgens opdracht van Cleanprofs hebben gesproken. Zodoende is niet gebleken dat Cleanprofs zich schuldig heeft gemaakt aan colportagefraude. Het is dan ook ten onrechte dat we de naam van Cleanprofs hebben genoemd in het persbericht van 21 januari jl.

Dit laat onverlet dat er vorige week weldegelijk sprake is geweest van colportagefraude in Weesp door gebruikmaking van gemeentelogo zonder toestemming van de gemeente. Mocht u dus een colporteur aan de deur krijgen die het gemeentelogo voert, dan werkt deze niet namens de gemeente.

Wij adviseren inwoners om vooral melding te blijven doen bij gemeente of politie wanneer een colporteur zich aan de deur meldt met een pasje met gemeentelogo.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken