HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Prijswinnaars jaarlijkse fotowedstrijd bekend

Prijswinnaars jaarlijkse fotowedstrijd bekend

Dit item is verlopen op 06-08-2020.

Woensdagmiddag 5 juni jl. reikte waarnemend burgemeester Van Bochove de prijzen uit voor de jaarlijkse fotowedstrijd. De eerste prijs ging dit jaar naar de heer Rien Visscher, de tweede prijs ging naar de heer Ben van Roden en de derde prijs was voor mevrouw Emma Jansen. De burgemeester roemde de fotografen afzonderlijk tijdens de prijsuitreiking voor hun mooie foto.

Jaarlijkse fotowedstrijd

Ieder jaar organiseert de gemeente een fotowedstrijd onder haar inwoners. Het gaat erom de schoonheid van Weesp op de foto te zetten. De jury, dit jaar bestaande uit waarnemend burgemeester Van Bochove en drie raadsleden, Katinka Hilders, Hawre Rahimi en Jolien van Galen-Last beoordeelt de foto’s op originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp.

Dit jaar zijn er maar liefst 62 foto’s ingestuurd. De winnende foto’s prijken volgend jaar op de omslag van de informatiegids van de gemeente Weesp. Ook zullen diverse andere foto’s in de gids te zien zijn. Daarnaast worden de foto’s wekelijks geplaatst in de rechterbovenhoek van het gemeentenieuws in het WeesperNieuws.

Foto’s binnenkort voor iedereen te zien

Binnenkort zullen alle inzendingen te zien zijn op twee borden aan de Nieuwstad. De foto’s zullen hier gedurende de zomermaanden (juli en augustus) te bewonderen zijn.

Juryrapport en fotowedstrijd volgend jaar

Ook volgend jaar organiseert de gemeente wederom een fotowedstrijd. Informatie hierover is te vinden op www.weesp.nl/fotowedstrijd. Op deze pagina kunt u ook het juryrapport lezen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken