HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Onderhoudswerkzaamheden aan asfalt Keverdijk

Onderhoudswerkzaamheden aan asfalt Keverdijk

Dit item is verlopen op 27-09-2014.

Op donderdag 11 september aanstaande worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt van de Keverdijk. Het onderhoud wordt uitgevoerd om winterschade aan het asfalt te beperken.

Planning en bereikbaarheid
De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 7.00 en 16.00 uur. De werkzaamheden starten ter hoogte van de grens met Muiden (bij de wegzinkbare paal) en eindigen ter hoogte van de ‘s-Gravelandseweg. 

Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de Keverdijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Gemotoriseerd verkeer kan géén doorgang vinden langs de werkzaamheden, fietsers en voetgangers wel. Hiervoor wordt een verkeersregelaar ingezet. 

Veiligheid
Voor kinderen is het interessant en spannend om bij de werkzaamheden te kijken en te spelen. Wij raden met klem aan (uw) kinderen vooraf in te lichten over de eventuele gevaren.

Onvermijdelijke overlast
De werkzaamheden veroorzaken mogelijk hinder of overlast voor weggebruikers. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden. 

Hebt u nog vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via tel. (0294) 491 391 of stuur een e-mail naar info@weesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken