HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Onderhoudswerkzaamheden aan asfalt Horn

Onderhoudswerkzaamheden aan asfalt Horn

Dit item is verlopen op 18-12-2014.

Op donderdag 18 september 2014 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt van de Horn. Het onderhoud wordt uitgevoerd om winterschade aan het asfalt te beperken.

Planning en bereikbaarheid

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 9.00 en 15.00 uur. De werkzaamheden starten ter hoogte van de Horn nr. 26 en eindigen ter hoogte van de Utrechtseweg.

 

Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de Horn afgesloten voor doorgaand verkeer. Gemotoriseerd verkeer kan géén doorgang vinden langs de werkzaamheden, fietsers en voetgangers wel. Hiervoor wordt een verkeersregelaar ingezet.

 

Veiligheid

Voor kinderen is het interessant en spannend om bij de werkzaamheden te kijken en te spelen. De werklocatie is echter geen speelterrein. Wij raden u dan ook met klem aan (uw) kinderen vooraf in te lichten over de eventuele gevaren.

 

Onvermijdelijke overlast

De werkzaamheden veroorzaken mogelijk hinder of overlast voor weggebruikers. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden.

 

Hebt u nog vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via tel. (0294) 491 391 of stuur een e-mail naar info@weesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken