HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Nieuwe ontwikkelaar locatie Papeveld

Nieuwe ontwikkelaar locatie Papeveld

Dit item is verlopen op 09-01-2016.

De samenwerking tussen de gemeente Weesp en de VOF ‘t Hof van Weesp (corporatie Eigen Haard en ontwikkelaar De Peyler), gericht op de ontwikkeling van de locatie Papeveld is afgelopen week beëindigd. De gemeente heeft een akkoord bereikt met een nieuwe partij die de locatie op korte termijn gaat ontwikkelen. Die partij wordt gevormd door Trebbe uit Nieuwegein in samenwerking met Leyten uit Rotterdam.

Het nieuwe plan zal bestaan uit 133 eengezinswoningen met een woonoppervlak van ca 100 tot 170 m2 waarvan de eerste 25 woningen waarschijnlijk al in januari 2016 in de verkoop gaan. Het plan voorziet hiermee in woningen voor een brede doelgroep waardoor wordt ingespeeld op de woningbehoefte in Weesp. Voor de verkoop zullen De Vuurtoren makelaars uit Weesp en Brockhoff nieuwbouwmakelaars uit Amstelveen worden ingeschakeld.

Op dinsdag 8 december 2015 hebben de gemeente Weesp en de ontwikkelcombinatie de koop-/realisatieovereenkomst getekend en daarmee is het startsein voor deze nieuwe ontwikkeling gegeven. Het college van B&W is erg blij met het enthousiasme dat de ontwikkelcombinatie toont en heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat zij een mooi product op de Weesper markt gaan zetten. 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken