HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Menno de Haan wordt de nieuwe gemeentesecretaris van Weesp

Menno de Haan wordt de nieuwe gemeentesecretaris van Weesp

Dit item is verlopen op 21-08-2016.

Menno de Haan

Menno de Haan (47) wordt met ingang van 1 oktober 2016 de nieuwe gemeentesecretaris/ algemeen directeur van de gemeente Weesp. Hij is op dinsdag 19 juli 2016 benoemd door het college van burgemeester en wethouders. De Haan volgt Daan van der Spek op, die sinds 1 juli 2014 als interim-gemeentesecretaris is aangesteld.

Loopbaan

De Haan is woonachtig in Hoofddorp en op dit moment werkzaam bij de gemeente Haarlemmermeer als clustermanager Samenleving, Sport en Cultuur. Hiervoor was hij bij dezelfde gemeente acht jaar werkzaam als clustermanager maatschappelijk en economische ontwikkeling en van 2014 tot 2016 kwartiermaker Sociaal Domein /cluster Samenleving. De Haan heeft onder meer bestuurskunde en politicologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Mooie uitdagingen in Weesp

De Haan heeft ruime ervaring met verander- en verbetertrajecten. De gemeentelijke organisatie gaat onder zijn leiding met ingang van oktober 2016 hard aan de slag met de uitkomsten van het Bestuurskrachtonderzoek ‘Weesp meet eigen kracht’. “Gemeente Weesp biedt mooie uitdagingen. Organisatie en omgeving zijn volop in ontwikkeling; met alle medewerkers wil ik daar leiding en sturing aan geven”, aldus De Haan.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken