HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Martin van Engelshoven-Huls voorgedragen als nieuwe griffier van Weesp

Martin van Engelshoven-Huls voorgedragen als nieuwe griffier van Weesp

Dit item is verlopen op 14-12-2016.

Foto van Martin van Engelshoven-HulsMartin van Engelshoven-Huls (52) is door de werkgeverscommissie van de gemeenteraad voorgedragen als nieuwe griffier van Weesp. De heer Van Engelshoven-Huls wordt op donderdag 24 november 2016 in de raadsvergadering voorgedragen voor benoeming. Hij begint op maandag 2 januari 2017 en volgt dan Martin Frensel op, die in november 2015 waarnemend griffier werd in Weesp.

Loopbaan

De heer Van Engelshoven-Huls is op dit moment nog werkzaam als raadsgriffier bij de gemeente Beverwijk. In deze functie heeft hij onder meer het papierloos werken ingevoerd, burgerparticipatie geïntensiveerd en de inzichtelijkheid van de afhandeling van moties en toezeggingen verbeterd. Hij vervult deze functie sinds 2011. Voor die tijd heeft hij gewerkt als Gedeputeerde Verkeer en Vervoer, Bestuurlijke Zaken, Cultuur en Recreatie en als raadsgriffier bij de gemeente Bergschenhoek.

Raadsadviseur

De griffier is de eerste adviseur van de gemeenteraad en geeft leiding aan de Raadsgriffie. Deze afdeling adviseert en ondersteunt de gemeenteraad als volksvertegenwoordiger en als kader stellend en controlerend bestuursorgaan.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken