HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Lintjesregen 2018 in Weesp

Lintjesregen 2018 in Weesp

Dit item is verlopen op 31-05-2018.

‘Drie Weespers zijn Koninklijk onderscheiden’

Waarnemend burgemeester Bas Jan van Bochove van gemeente Weesp reikte op donderdag 26 april 2018 aan drie plaatsgenoten een Koninklijke Onderscheiding uit. De heer M. Goudberg, de heer J. de Jong en mevrouw M.C.A. van Gemert-Klijn zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
 

Mark Goudberg: ‘een passie voor de Brandweer’

De heer Goudberg was 34 jaar actief voor de Brandweer Weesp. Gedurende deze periode ontwikkelde hij er een grote passie voor. Dat kwam tot uiting in diverse functies en bezigheden. Eerst als manschap, daarna als onderbrandmeester, secretaris en voorzitter van de brandweervereniging Actief, als bevelvoerder en last but not least als spreekbuis tussen buurt en brandweer tijdens de bouw van de nieuwe kazerne aan de Aetsveldselaan.
 

Jaap de Jong: ‘drijvende kracht achter Aermacchi motorclub’  

De heer De Jong is vanaf 1985 – toen als grondlegger – zeer nauw betrokken bij de Aermacchi motorclub Nederland. Een club die internationaal bekend is. De Jong is als voorzitter de drijvende kracht. Ook rond het organiseren van reizen, het uitwisselen van motoronderdelen, het bezoeken van motorbeurzen en het uitbrengen van het clubblad.


Rita van Gemert-Klijn: ‘manusje van alles’

Mevrouw Van Gemert-Klijn begon in 1982 met vrijwilligerswerk en liet dat sindsdien niet meer los. Zij startte toen als coördinator vrijwilligers bij De Vechtloop. Later werd zij daar secretaris. Vanaf 2000 ging zij als vrijwilliger aan de slag bij dansvereniging AVC-Terpsichoré bij. Onder meer als secretaris, penningmeester en bij het draaien van kantinediensten. In 2002 kwamen daar werkzaamheden voor een derde vereniging bij: SV The Victory, die later opging in fusievereniging FC Weesp. Ook hier ontpopte zij zich als een manusje van alles: lid van de kantinecommissie, draaien van kantinediensten, verzorgen van post en veel meer.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken