HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Isolatieactie voor Weesper woningbezitters

Isolatieactie voor Weesper woningbezitters

Dit item is verlopen op 19-02-2018.

Kortingsactie en informatieavond voor woningisolatie

Gemeente Weesp en het Duurzaam Bouwloket zijn een isolatieactie gestart voor alle woningeigenaren die hun woning energiezuinig en comfortabel willen maken. Vanaf 20 januari t/m 31 maart 2018 kunnen zij gebruik maken van 10% korting voor de maatregelen: toepassen van isolerend glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie.

Veel woningen slecht geïsoleerd
De reden waarom de isolatieactie wordt georganiseerd, is omdat de gemeente haar inwoners graag verder wil helpen bij het energiezuinig maken van hun woning. Een groot deel van de woningen gebouwd voor het jaar 1975 is slecht of niet geïsoleerd. Veel woningbezitters hebben hierdoor onnodig veel stookkosten, wat niet goed is voor hun portemonnee en schadelijk voor het milieu.

Informatieavond isolatiemaatregelen
Op woensdag 31 januari wordt er door gemeente Weesp en het Duurzaam Bouwloket een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze informatieavond geeft het Duurzaam Bouwloket onafhankelijk advies over isolatiemaatregelen, materialen en belangrijke aandachtpunten. Daarnaast is er op deze avond natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u de informatieavond bijwonen? Dan bent u op 31 januari vanaf 19.15 van harte welkom in de kantine op de 2e etage van het stadskantoor van de gemeente Weesp, Nieuwstraat 70a te Weesp. Meer informatie over de actievoorwaarden is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie Op deze site kunnen huizenbezitters tevens een vrijblijvende offerte (met korting) aanvragen bij gecertificeerde bedrijven die meedoen aan de actie. Ook kunnen zij zich op deze site aanmelden voor de informatieavond. Let op! Vol is vol, dus wees er snel bij!

Mensen die vragen hebben over de isolatieactie, kunnen contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket: info@duurzaambouwloket.nl
of (072) 743 39 56.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken