HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Gratis sporten met de sportstrippenkaart

Gratis sporten met de sportstrippenkaart

Dit item is verlopen op 31-01-2019.

Voor Weesper basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 begint het nieuwe jaar met een sportieve uitdaging. Op alle basisscholen komt de buurtsportcoach op bezoek om de sportstrippenkaart uit te delen. Met deze sportstrippenkaart kunnen kinderen bij vijftien sportverenigingen een gratis proefles volgen.

Proefles volgen

Op de strippenkaart staan de contactgegevens van de verenigingen. Kinderen of hun ouders kunnen zo een afspraak maken voor een proefles. Ze ontvangen voor elke proefles een stempel en bij vijf stempels mogen kinderen een cadeautje ophalen bij de Rabobank (tot 1 juli 2019).

Wethouder reikt 1e sportstrippenkaart uit

Wethouder Astrid Heijstee-Bolt reikte vanmorgen op de eerste sportstrippenkaart uit op de Van der Muelen-Vastwijkschool. Ze vindt de sportstrippenkaart een mooi voorbeeld van een initiatief waardoor kinderen in Weesp met nieuwe sporten kunnen kennismaken. “Met de sportstrippenkaart kunnen kinderen veel (onbekende) sporten  proberen. Ideaal om te ervaren welke sport de kinderen leuk vinden en welke sport bij hen past.” aldus de wethouder.

Meer informatie

Kortom, een mooie sportieve uitdaging die mogelijk is gemaakt door de buurtsportcoach, de jeugdverpleegkundigen, diëtistenpraktijk Dievita, de Rabobank en de gemeente. 

Voor meer informatie over de sportstrippenkaart kan men contact opnemen met de buurtsportcoach Ingmar Kolbrink, ikolbrink@versawelzijn.nl, 06-  2762 1943

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken