HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Gemeentesecretaris Weesp maakt overstap naar gemeente Amsterdam

Gemeentesecretaris Weesp maakt overstap naar gemeente Amsterdam

Dit item is verlopen op 31-01-2019.

De gemeentesecretaris van Weesp, Menno de Haan, maakt begin van het nieuwe jaar de overstap naar de gemeente Amsterdam. Er zal een overgangsperiode met Amsterdam afgesproken worden. Hij zal daar de functie hoofd Bureau Bestuur en Gemeentesecretaris binnen de afdeling Bestuur en Organisatie gaan bekleden. Het college zal zich beraden over de wijze waarop de opvolging ingevuld zal worden.

Ruim twee jaar in Weesp

De gemeentesecretaris kwam met ingang van 1 oktober 2016 naar de gemeente Weesp na jarenlang voor de gemeente Haarlemmermeer gewerkt te hebben. De afgelopen twee jaar heeft hij het directeurschap van de ambtelijke organisatie op zich genomen en daarnaast het ambtelijke fusieproces van de gemeente Weesp naar de gemeente Amsterdam geleid. Daarnaast  was hij de schakel tussen de gemeentelijke organisatie en het politiek bestuur en strategisch adviseur van het college van B&W.   

Nieuwe uitdaging in Amsterdam

Met een dubbel gevoel vertrekt gemeentesecretaris De Haan naar Amsterdam. “De gemeente Amsterdam vroeg mij voor deze functie. Het is een mooie uitdaging waarbij ik een sterke relatie met Weesp kan behouden”, aldus De Haan. “Ik kijk terug op een bijzonder mooie tijd in de gemeente Weesp waarbij ik met veel trots kijk naar de inzet en loyaliteit van de ambtenaren. Zij zetten zich onvoorwaardelijk in voor het bestuur, inwoners en ondernemers van Weesp. Ook in deze onzekere tijd wat een fusie nu eenmaal met zich meebrengt.”

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken