HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Daniël Frederik Pont benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Daniël Frederik Pont benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Dit item is verlopen op 20-04-2017.

Op zaterdag 18 maart 2017 om 11.30 uur zal waarnemend burgemeester Van Bochove aan de heer Daniël Frederik Pont de versierselen uitreiken, die horen bij de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De  uitreiking vindt plaats aan de start van de Zuiderzeerally in Emmeloord.

Een begrip in de Nederlandse Rallywereld

Daan Pont is een begrip in de Nederlandse Rallywereld. Als vrijwilliger, official, organisator en bestuurder zet hij zich al bijna 40 jaar belangeloos in voor de auto- en rittensport. Van 1983 tot heden heeft hij zich verdienstelijk gemaakt voor de rallysport in brede zin. Hij heeft meerdere bestuursfuncties uitgeoefend bij Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF). Ook buiten de rallysport verrichtte hij verschillende taken. Hij is de drijvende kracht achter de bekende autosportrit ‘De Nacht van Weesp’, die jaarlijks vele deelnemers trekt, maar ook achter ‘zijn eigen Zuiderzee Rally’ en menig ander evenement.

Betrokken en actief

De heer Pont kenmerkt zich door zijn grote betrokkenheid en actieve houding in de rallysport. Als vrijwilliger stond en staat hij altijd paraat om zijn sport naar een hoger plan te brengen

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken