HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Brandweerman Peter de Kramer, inwoner van Weesp, ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Brandweerman Peter de Kramer, inwoner van Weesp, ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Dit item is verlopen op 27-04-2017.

De heer M.P.(Peter)  de Kramer, inwoner van Weesp, krijgt op vrijdag 24 maart 2017 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt door Pieter de Groene, locoburgemeester van Stichtse Vecht. Peter de Kramer is ruim 20 jaar actief als vrijwillige brandweerman bij de post Nigtevecht. Hij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vindt plaats om 17.00 uur in de brandweerkazerne van Nigtevecht tijdens een feestelijke afscheidsreceptie van het korps Nigtevecht.

Activiteiten

Peter de Kramer is van 1996 tot 2016 actief geweest als brandweervrijwilliger met de rang van Hoofdbrandwacht. Daarnaast is hij een groot aantal jaren algemeen bestuurslid geweest van de brandweervereniging. Hij heeft diverse taken vervuld, zoals het controle van de kas, het organiseren van festiviteiten en hij was betrokken bij de Sinterklaasintocht en het Sinterklaas-comité van Nigtevecht. Vanwege zijn verhuizing naar de gemeente Weesp is hij met zijn brandweeractiviteiten gestopt.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken