HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Bijdrage Rabobank Foundation voor nieuw Jeugdcultuurfonds

Bijdrage Rabobank Foundation voor nieuw Jeugdcultuurfonds

Dit item is verlopen op 13-05-2016.

Op maandag 18 april 2016 gaat het Jeugdcultuurfonds officieel van start. Kinderen of jongeren kunnen soms om financiële redenen niet meedoen aan cultuuractiviteiten. Het Jeugdcultuurfonds stelt zich tot doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige gezinnen op een snelle, effectieve en laagdrempelige manier een kans te bieden om zich te ontwikkelen op cultureel gebied. Op maandag 18 april wordt het startsein gegeven voor het Jeugdcultuurfonds. Alle kinderen in Weesp kunnen dan meedoen!

Rabobank Foundation

De Rabobank Foundation ondersteunt de missie van het Jeugdcultuurfonds -het helpen van kinderen uit kansarme gezinnen die graag op muziek- of dansles gaan-  en draagt voor de start van het Jeugdcultuurfonds €5000 bij.

Creatieve stimulans en positieve ervaring voor kinderen

Zo geeft de Rabobank Foundation gestalte aan haar eigen opdracht: kansarme mensen in groepsverband toegang bieden tot kansrijke netwerken. Door deel te nemen aan bijv. muziek- of dansles krijgen kinderen en jongeren nieuwe en positieve ervaringen en groeit het zelfvertrouwen. Het verbreedt hun horizon. Door deze creatieve vermogens van kinderen te stimuleren hebben ze in hun latere leven meer kansen.

Alle kinderen doen mee!

Het aanmelden van kinderen voor het Jeugdcultuurfonds gebeurt door een intermediair. Dit kan bijvoorbeeld een leerkracht, buurtwerker of arts zijn. Meer informatie is te vinden op www.allekinderendoenmee.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken