HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Berichtgeving alternatieve route zandtransport Weespersluis

Berichtgeving alternatieve route zandtransport Weespersluis

Dit item is verlopen op 03-06-2016.

Verrast door berichtgeving

De gemeente Weesp is gisteren - evenals veel bewoners en ondernemers in Weesp - verrast door de berichtgeving over de geplande start op maandag 9 mei aanstaande van de aanvoer van het zand voor de bouw in de Weespersluis langs een alternatieve route.

Gemeente in gesprek met ontwikkelaars Weespersluis

De gemeente is na het ontvangen van dit bericht direct in actie gekomen en in overleg getreden met de ontwikkelaars van Weespersluis. Inzet van het overleg is om het zandtransport via de alternatieve route niet op maandag 9 mei 2016 te laten aanvangen. Partijen bespreken momenteel met elkaar of de keuze van de ontwikkelaars de juiste is en welke mogelijkheden er verder voorhanden liggen. Hierbij staan uiteraard de veiligheid (van weggebruikers) en het algemeen belang voorop.

Informatie en vragen

Vanuit de gemeente wordt richting ontwikkelaars vanzelfsprekend aangedrongen op het op de hoogte brengen en tijdig informeren van de direct omwonenden/ betrokkenen over de ontwikkelingen. Indien u vragen heeft over de zandtransporten kunt u contact opnemen met de GEM Bloemendalerpolder. Namens de GEM Bloemendalerpolder is Linda van den Berg eerste aanspreekpunt. Zij is van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 22.30 uur bereikbaar via info@bloemendalerpolder.com of via 06-51 33 36 62.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken