HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Weesp Eco Energie zoekt energiecoaches

Weesp Eco Energie zoekt energiecoaches

Dit item is verlopen op 27-02-2021.

Veel mensen zijn met het isoleren van hun huis bezig of hebben andere vragen over verduurzaming van hun woning. Weesp Eco Energie is de energiecoöperatie van Weesp en richt zich op het gratis ondersteunen van bewoners om hierbij de juiste keuzes te maken. Welke maatregelen zijn verstandig om te nemen en wat is de juiste volgorde? Hiertoe leiden we mensen op tot vrijwillige energiecoach.

Door de grote vraag van bewoners zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team energiecoaches. Er start op 26 januari weer een cursus van 5 dagdelen (middag of avond). Vindt u het leuk om aan de slag te gaan met dit onderwerp? Heeft u zin en tijd om concreet met duurzaamheid bezig te zijn? Diepgaande ervaring en kennis op bouwkundig gebied is niet vereist. Enthousiasme en inzet wel. Meer weten? Op 11 jan van 20.00 tot 21.00 uur hebben we een online informatie-uur voor belangstellenden. Meldt u aan via info@weespduurzaam.nl

Aanmelden

Aanmelden voor deze cursus kan tot 21 jan 2021. U kunt op deze manier mensen helpen en bijdragen aan de verbetering van het milieu. Voor aanvang van de cursus is er een kennismakingsgesprek. Er zijn geen kosten voor deelnemers maar we vragen wel een commitment om een paar uur per week inzetbaar te zijn. Naast een investering in de basisopleiding is het mogelijk om u verder specialiseren in bijvoorbeeld warmtescans, monumentale woningen, warmtepompen etc. U komt in een leuk team en een snel groeiende energieke organisatie.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken