HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Weesp doet mee aan NK Stoepranden

Weesp doet mee aan NK Stoepranden

Dit item is verlopen op 02-07-2021.

Weesp doet mee met het NK Stoepranden 2021. Woensdag 9 juni - op de Nationale Buitenspeeldag - opende wethouder Carin Ogier met een mooie worp de maand waarin alle basisscholen in Weesp gaan spelen voor een Weesper finaleticket. In die Weesper finale zijn weer tickets te verdienen voor het NK Stoepranden. De kick off vond gisteren plaats bij Weesper handbalvereniging We HaVe waar de eigen jeugd onderling de strijd aan ging voor de eerste finaletickets.

De handbalvereniging is initiatiefnemer van de Weesper voorronde en heeft daarin de samenwerking gezocht met de buurtsportcoaches van Versa Welzijn. Vanaf 10 juni gaan de buurtcoaches van Versa alle basisscholen in Weesp langs voor stoeprandkwalificaties tijdens de gymlessen (groep 3 t/m 8). Daar zijn tickets te verdienen voor de Weesper finale op 26 juni. Op die dag weten we wie Weesp mag vertegenwoordigen tijdens het NK Stoepranden in september.

Jantje Beton organiseert het NK Stoepranden alweer voor de 5e keer. De handbalbond (NHV) is dit jaar partner van de wedstrijd omdat stoepranden een leuke en laagdrempelige vorm van handbal is. Door de aanmelding van WeHave is Weesp één van de ruim 100 deelnemende gemeentes die van Jantje Beton de organisatie van een voorronde heeft toegewezen gekregen. Meer info: jantjebeton.nl

//

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken