HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje

Dit item is verlopen op 17-01-2021.

Vrijwilligerswerk is belangrijk. Het vormt het cement van de Weesper samenleving. Daarom wil de gemeente Weesp vrijwilligers graag in het zonnetje zetten en is de gemeente op zoek naar de vrijwilliger van het jaar. Ken jij iemand die deze titel van harte verdient?

Geef deze persoon dan op via: www.versavrijwilligerscentrale.nl/weesp-bedankt

Op deze zelfde website kunnen Weesper vrijwilligers ook een cadeautje uitzoeken. Met deze presentjes wil de gemeente Weesp inwoners die zich als vrijwilliger inzetten van harte bedanken voor hun inzet. De presentjes zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Vrijwilligers wordt gevraagd de plek waar zij werken te vermelden.

Astrid Heijstee-Bolt, wethouder gemeente Weesp: ‘’De vrijwilligers in Weesp zijn de mensen in onze stad die Weesp een stukje mooier maken. Zij zorgen voor de verbinding tussen onze inwoners en zorgen dat Weespers mee kunnen blijven draaien in de samenleving. Dat is erg belangrijk. Ook voor de vrijwilligers zelf is het een mooie besteding en geeft het hen plezier en ontmoeting. Kortom, ik hoop dat u geïnspireerd raakt om iets te doen voor onze Weesper inwoners."

De vrijwilliger van het jaar wordt maandag 7 december bekendgemaakt door wethouder Heijstee-Bolt via een felicitatie, rekening houdend met de coronamaatregelen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken