HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Uitnodiging online informatiebijeenkomst aanpak (zwaar) vrachtverkeer binnenstad Weesp

Uitnodiging online informatiebijeenkomst aanpak (zwaar) vrachtverkeer binnenstad Weesp

Dit item is verlopen op 28-02-2021.

Op maandag 15 februari organiseert de gemeente Weesp een online informatiebijeenkomst voor ondernemers en bewoners over de aanpak van overlast door (zwaar) vrachtverkeer in het centrum van Weesp. De reden voor de bijeenkomst zijn klachten van binnenstadbewoners over o.a. trillingen en lawaai van draaiende motoren en het ontstaan van onveilige verkeerssituaties  door vrachtverkeer in het centrum.

Alle binnenstadbewoners en ondernemers worden per brief voor de informatiebijeenkomst uitgenodigd. Om een beter beeld te krijgen van de situatie nodigt de gemeente de binnenstadbewoners en ondernemers ook uit om aan het enquêteonderzoek deel te nemen. Dit maakt ook onderdeel uit van het programma van de bijeenkomst.

Wethouder Leon de Lange van Mobiliteit is bij de bijeenkomst aanwezig en gaat graag met de betrokken in gesprek over mogelijke oplossingen. De bijeenkomst sluiten we af met een toelichting op het vervolg.

Online bijeenkomst

Datum bijeenkomst: maandag 15 februari 2021

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Aanmelden: Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is mogelijk via info@weesp.nl. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Vul ook de enquête in

De enquête is online tot 10 februari in te vullen.


Wij zien u graag online op maandag 15 februari!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken