HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Uitnodiging informatiebijeenkomst stadsgebied Weesp

Uitnodiging informatiebijeenkomst stadsgebied Weesp

Afbeelding Grote Kerk Weesp

Bewoners van Weesp en Driemond zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst over de komst van stadsgebied Weesp op maandag 1 november om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Weesp.

Vanaf 24 maart 2022 hoort Weesp officieel bij de gemeente Amsterdam. De gemeente Amsterdam kent dan 7 stadsdelen en het stadsgebied Weesp. In het stadsgebied Weesp vormen lokaal gekozen vertegenwoordigers straks de bestuurscommissie Weesp. Uit hun midden kiezen zij een dagelijks bestuur van 3 leden. Inwoners van Weesp en Driemond kunnen zich tot 20 december 2021 kandidaat stellen voor de bestuurscommissie. Tijdens de bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over de bestuurscommissie, de relatie met het gemeentebestuur en over de procedures rond de verkiezingen. Ook zijn bestuurders uit Amsterdam aanwezig om te vertellen hoe de samenwerking tussen gemeente en stadsgebied kan verlopen.

Aanmelden

Heeft u interesse in dit onderwerp? Meld u dan aan voor deze avond, ook als u zich niet direct kandidaat wilt stellen voor de bestuurscommissie. Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: weespamsterdam@amsterdam.nl.

Meer informatie

Op de website: weesp.amsterdam.nl vindt u alle informatie over de fusie, waaronder de presentatie en het verslag van de digitale bijeenkomst op 30 september 2021.
Voor vragen over de gemeenteraadsverkiezingen in Weesp, kunt u een e-mail sturen naar: verkiezingen.weesp@amsterdam.nl.

Later in november is er voor de bewoners van Driemond een informatiebijeenkomst in Driemond. Driemonders ontvangen binnenkort meer informatie over de tijd en locatie.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken