HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Profiteren van zonne-energie op grote bedrijfsdaken

Profiteren van zonne-energie op grote bedrijfsdaken

Afbeelding zonnepanelen bedrijfsdaken

Hoe meer zonnepanelen er op de daken komen, hoe sneller we de klimaatdoelstelling halen. Ook levert zonne-energie geld op. Gemeente Weesp doet daarom mee met project Zonwinst, een initiatief van regio Gooi en Vechtstreek dat wordt ondersteund door bedrijvenvereniging IVW en Weesp Eco Energie.

Gemeente Weesp helpt ondernemers met zonnepanelen

Onafhankelijke adviseurs helpen ondernemers bij de overstap naar zonne-energie. Het gaat dan om daken die groter zijn dan 280 m┬▓. De adviseurs ondersteunen de ondernemers in het hele proces; van een voorstel op maat inclusief businesscase tot de subsidieaanvraag en de uitvoering. Dit alles gaat op basis van no cure, no pay. Adviseurs van project Zonwinst brengen pas kosten in rekening nadat de zonnepanelen op het dak zijn geplaatst. Besluit de ondernemer na het advies om niet mee te doen, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Heeft u een groot bedrijfsdak en bent u ge├»nteresseerd in de voordelen van zonne-energie? Kijk dan op: www.zonwinst.nl. Via deze website maakt u ook een afspraak met een onafhankelijk adviseur.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken