HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Ondernemende dames gezocht voor MDT Weesp: Girls take over!

Ondernemende dames gezocht voor MDT Weesp: Girls take over!

Dit item is verlopen op 17-08-2021.
MDT Weesp - Girls take over

Ben jij een ondernemende dame tussen de 14 - 27 jaar oud? Wil je jezelf ontwikkelen, ontdekken wat je leuk vindt, iets goeds doen voor een ander en/of nieuwe mensen leren kennen? Meld je dan nu aan bij MDT Weesp: Girls Take Over!

Samen met een groep meiden neem je deel aan activiteiten of projecten om jezelf beter te leren kennen. Denk aan het organiseren van een sportactiviteiten tot het meedenken over het klimaat. En van buddy zijn in de zorg tot het starten van je eigen media- of cultuurproject. Voor meer informatie of om je direct aan te melden kun je een e-mail sturen naar: fhaddaoui@versawelzijn.nl.

Waarom dit initiatief

De uitbraak van het coronavirus heeft grote impact op de leefwereld van jongeren. De impact hiervan uit zich onder andere in eenzaamheid, stress, werkloosheid, onderwijsachterstand en schulden. Er ligt een grote opdracht bij gemeenten om jongeren in én na coronatijd te ondersteunen en activiteiten aan te bieden die aansluiten op hun motivatie. Ook Weesper jongeren willen we graag helpen en perspectief bieden. Om dit te organiseren bieden we het MDT-project Perspectief voor Jongeren aan. MDT staat voor maatschappelijke diensttijd en kan jongeren helpen bij het kiezen van de juiste studie, de volgende stap voor de toekomst, het vergroten van het netwerk of omdat iemand een steuntje in de rug kan gebruiken.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken