HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  MidzomerWeesp gaat van start

MidzomerWeesp gaat van start

Dit item is verlopen op 13-08-2021.
Afbeelding Rennen MidzomerWeesp

Weesp organiseert in de zomervakantie van 10 juli tot en met 22 augustus een uitgebreid en divers programma voor jongeren van 12 tot 24 jaar. Ook zijn er activiteiten voor kinderen. Een zomer vol sport, muziek, creativiteit en meer. Denk bijvoorbeeld aan breakdancelessen, voetbaltoernooitjes, schilderworkshops en clinics Suppen op de Vecht! 

Vanaf deze week starten wij met een spetterend programma met onder meer de workshop breakdance en een bootcamp. Wethouder Astrid Heijstee-Bolt: “Het is mooi dat wij de jongeren van Weesp na een lastig jaar een mooi en sportief programma kunnen aanbieden vol activiteiten. Extra leuk is dat de jongeren ook kunnen deelnemen aan de vele activiteiten die in Amsterdam plaatsvinden.”

Train Like A Marine

Op donderdag 15 juli is de workshop ‘Train Like A Marine’. Dit is een training om mentale en fysieke grenzen te kunnen verleggen. Samenwerken is een van de belangrijkste tools voor deelnemers aan deze work-out. Op de website: midzomermokum.nl is het volledige programma voor MidzomerWeesp te vinden. Ook staat daar informatie over het aanmelden.   

Gezien de komende fusie bundelen Amsterdam en Weesp de krachten en wordt het programma van MidzomerMokum nu ook in Weesp aangeboden. Zo kunnen jongeren uit Weesp ook deelnemen aan activiteiten in Amsterdam en Amsterdamse jongeren in Weesp.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken