HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Informatieavond Weesp aardgasvrij

Informatieavond Weesp aardgasvrij

Dit item is verlopen op 18-07-2021.

Weesp gaat - net als de rest van Nederland - in de komende decennia van het aardgas af. Aardgas is een fossiele brandstof en draagt bij aan de opwarming van de aarde. Ook komt er een einde aan de gaswinning in Groningen. Om te informeren hoe Weespers ook in de toekomst er ‘warmpjes bij kunnen zitten’ organiseert de gemeente Weesp donderdagavond 3 juni een bijeenkomst over een aardgasvrij Weesp.

In het midden van de krant zit deze week een papieren placemat. Hierop staat aangegeven welke oplossing in uw wijk de laagst mogelijke kosten met zich meebrengt (denk aan een warmtenet of een all electric warmtepomp). Ook leest u daar meer over de uitgangspunten die samen met bewoners en lokale organisaties zijn geformuleerd voor de transitie naar aardgasvrij.

Informatieavond

Wilt u een goed idee krijgen van wat de verschillende opties voor u en uw huis betekenen? Wilt u zich laten informeren en meteen uw vragen kunnen stellen? Kijk dan op www.weesp.nl/aardgasvrij

Hier vindt u alle informatie over de Transitievisie Warmte, waaronder een filmpje en een korte vragenlijst. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de informatieavond.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken