HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  HogeNood app nu ook in Weesp

HogeNood app nu ook in Weesp

Dit item is verlopen op 04-12-2021.
Afbeelding HogeNood app

Bij een gezellige wandeling door de stad, tijdens het shoppen, bij een spontaan dagje erop uit of tijdens een heerlijke fietstocht, iedereen moet wel een keer naar het toilet. Voor mensen met een motorische beperking, een spijsverteringsziekte of blaasproblemen geldt dat toegankelijke openbare toiletten zeer waardevol zijn, want zonder zulke toiletten is hun bewegingsvrijheid beperktDan is het natuurlijk erg fijn als u weet waar u terecht kunt.

Wij vinden het belangrijk dat zowel lokale inwoners die een ommetje maken, als bezoekers die onze prachtige omgeving komen ontdekken, de gemeente als gastvrij en open ervaren. Wij geloven dat het op tijd en gemakkelijk kunnen vinden van een toilet wanneer hier behoefte aan is bij hoort. 

De HogeNood app

Met de HogeNood app vindt u gemakkelijk alle openbare en opengestelde toiletvoorzieningen binnen de gemeente Weesp. De app geeft de toiletten weer, laat zien voor wie deze toegankelijk zijn en navigeert u richting het toilet van uw keuze. Bent u naar het toilet geweest? Vergeet dan vooral niet om een review achter te laten voor de personen die na u het toilet willen bezoeken. De app is gratis te downloaden in de App en Play Store.

Nieuw toilet aanmelden

Bent u bekend met een toiletlocatie in een lokale onderneming waar passanten en bezoekers vrij of tegen betaling gebruik mogen maken van een toilet? Vraag dan vooral of de eigenaar het goed vindt om vermeld te worden in de HogeNood app. Als dit akkoord is kunt u het toilet hier aanmelden. De gegevens worden dan geverifieerd en wie weet vindt u dat toilet binnenkort ook in de app! Samen maken we op die manier gemeente Weesp nog mooier.

Week van de toegankelijkheid

De app wordt gelanceerd in de Week van de Toegankelijkheid. In deze week wordt overal in Nederland aandacht gevraagd voor toegankelijke winkels, horeca, theaters, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals, maar ook websites.  Het is belangrijk dat Iedereen overal aan mee kan doen; zowel thuis als op locatie.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken