HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Haal uw coronaprik zonder afspraak in Hilversum of Amsterdam

Haal uw coronaprik zonder afspraak in Hilversum of Amsterdam

Dit item is verlopen op 08-09-2021.

Bent u nog niet geprikt tegen corona? Dan kunt u de hele maand augustus zonder afspraak een prik halen in Hilversum of Amsterdam. 

De GGD creĆ«ert deze mogelijkheid voor mensen die het lastig vinden om een afspraak te maken. Op deze manier wordt het makkelijker om de prik echt te halen. Vanaf maandag 2 augustus kunnen mensen die nog geen afspraak hebben, zonder afspraak langskomen voor een prik. Bekijk hieronder de mogelijkheden per locatie.

Hilversum

Het vaccinatiepaviljoen in Hilversum bevindt zich op het terrein aan de Verlengde Zuiderloswal, ter hoogte van nummer 5 en is elke geopend tussen 8.30 en 16.30 uur. Voor meer informatie vindt u op: www.ggdgv.nl/mijn-gezondheid/infectieziekten/coronavirus/coronavaccinatie/.

Amsterdam 

Een coronaprik halen in Amsterdam kan bij AFAS live en bij de RAI. Deze locaties zijn iedere dag tussen 8.00 en 20.00 uur geopend. In Amsterdam mag u ook de tweede prik zonder afspraak halen. Dit kan alleen als u de eerste prik langer dan 28 dagen geleden heeft gehaald. Voor meer informatie kijkt u op: www.ggd.amsterdam.nl/nieuwsoverzicht/corona-prik-afspraak/.

Gaat u langs?

Voor het krijgen van een prik dient u een identiteitsbewijs bij u te hebben. Op de vaccinatielocatie is het dragen van een mondkapje verplicht.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken