HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Groot onderhoud Oudegracht van start

Groot onderhoud Oudegracht van start

Afbeelding Oudegracht

Op maandag 30 augustus starten de onderhoudswerkzaamheden aan de Oudegracht. De werkzaamheden vinden plaats vanaf Het Grote Plein tot aan Oudegracht 121 en deze duren tot vrijdag 24 september. De gemeente gaat het trottoir langs de woningen en de rijbaan opnieuw bestraten.

Het groot onderhoud aan de Oudegracht is nodig, omdat de wegen de afgelopen jaren zijn verzakt en de kwaliteit is verslechterd. De firma ‘Koot Infrawerken’ voert de werkzaamheden uit van maandag 30 augustus t/m vrijdag 24 september 2021 tussen 7.00 en 16.00 uur.

Loopplanken

Om de woningen en ondernemers op de Oudegracht te bereiken, worden er loopplanken neergelegd. Verder is er geen rijverkeer in de straat mogelijk. Al het verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden aangegeven met borden. Op dinsdagen zijn er geen omleidingen en ondervindt de markt geen hinder van de werkzaamheden.

Parkeerplekken

De werkzaamheden worden in 3 werkvakken uitgevoerd. Dit betekent dat tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ongeveer 2/3 van de parkeervakken nog bruikbaar is en 1/3 dus niet. Elke fase duurt ongeveer 2 weken. Bewoners kunnen dan 2 weken niet 'voor de deur' parkeren. De aannemer probeert ook in het werkvak dat in uitvoering is de parkeerplekken weer zo snel mogelijk beschikbaar te maken om op die manier de overlast zo klein mogelijk te houden.

Contact

Wij nemen maatregelen om hinder zo veel mogelijk te beperken. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met omgevingsmanager mevrouw A.M. Kemnaad via: a.kemnaad@amsterdam.nl of de uitvoerder op het werk de heer L. van Lint via: Louis@hckoot.e.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken