HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Groot onderhoud aan stoep Achtergracht

Groot onderhoud aan stoep Achtergracht

Afbeelding stoep Achtergracht

Vanaf maandag 18 oktober tot en met januari 2022 voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de stoep van de Achtergracht. Het groot onderhoud aan de Achtergracht is nodig, omdat de stoep de afgelopen jaren is verzakt en de kwaliteit is verslechterd.

De voetrekjes voor de gemeentelijke tuinen vervangen we door tachtig fietsnietjes, zodat er genoeg plek is om fietsen netjes en veilig te stallen. Ook wordt bij inritten de bestrating opnieuw aangebracht. De firma ‘Koot Infrawerken’ voert de werkzaamheden tussen 7.00 uur en 16.00 uur uit.

Straat blijft bereikbaar

Om de bereikbaarheid te garanderen worden de werkzaamheden in verschillende fasen uitgevoerd. Ieder werkvak is ongeveer 30 tot 35 meter. Het verkeer heeft geen last van de werkzaamheden. We plaatsen loopplanken, zodat voetgangers en mensen met een beperking hun bestemming kunnen bereiken. Ook de parkeervakken blijven bereikbaar.

Het inzamelen van het huisvuil en de toegang voor nood- en hulpdiensten blijft gegarandeerd. Wanneer de stoep voor de deur is opengebroken, plaatsen we een bord waar bewoners hun huisvuil tijdelijk kunnen aanbieden.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met omgevingsmanager mevrouw A.M. Kemnaad via: a.kemnaad@amsterdam.nl of de uitvoerder van het werk, de heer L. van Lint via: Louis@hckoot.eu.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken