HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Gemeente helpt bedrijven met verduurzaming

Gemeente helpt bedrijven met verduurzaming

Dit item is verlopen op 09-05-2021.

De gemeente Weesp helpt grote bedrijven op de bedrijventerreinen Noord en Rijnkade met het realiseren van hun verduurzamingsopgave. Onder de naam Stimulerend Toezicht starten we in samenwerking met de omgevingsdienst Flevoland Gooi en Vechtstreek (OFGV) een project waarbij bedrijven, die meer dan 25.000 kWh elektriciteit of 50.000 kubieke meter gas gebruiken, worden begeleid in het verduurzamen van hun energie.

Het doel van het project is het bedrijven en instellingen makkelijker te maken bij het voldoen aan nieuwe wettelijke verplichtingen op het gebied van energiebesparing. Energieadviseurs van het project ondersteunen bedrijven drie jaar lang kosteloos om aan de energiebesparingsplicht en de informatieplicht te voldoen. De bedrijven worden tijdens dit traject niet gecontroleerd op energiebesparing.

Webinar donderdag 25 maart

Het startpunt van Stimulerend Toezicht is een webinar dat plaatsvindt op donderdag 25 maart van 16.00 tot 17.00 uur. Vorige week hebben ruim 300 bedrijven in de gemeente daarvoor een uitnodiging gekregen. Omgevingsdienst Flevoland Gooi en Vechtstreek (OFGV) belt deze bedrijven ook nog na om ieder bedrijf actief uit te nodigen voor het webinar. Opgeven voor deelname aan het webinar kan via www.stimulerendtoezicht.net/weesp

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken