HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Een ‘Hoe gaat het met u?’ gesprek in coronatijd

Een ‘Hoe gaat het met u?’ gesprek in coronatijd

Dit item is verlopen op 06-06-2021.

Het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving. Het is belangrijk daarbij aandacht voor elkaar te hebben. Het college van de gemeente Weesp wil graag in gesprek met inwoners over hoe zij deze periode (zijn) door(ge)komen en horen wat er bij hen leeft.

Persoonlijke uitnodiging

Burgemeester Van Bochove: “We leven in een heel spannende tijd. Corona is ons niet in de koude kleren gaan zitten. Hoe heeft u de afgelopen maanden beleefd? Ik ben daar benieuwd naar. Ik heb zoveel vragen die ik aan u zou willen stellen en ik kan me voorstellen dat u ook vragen heeft voor ons. Vanaf deze plek nodig ik u graag uit voor een gesprek met een lid van het college."

Maakt u zich zorgen over uw gezondheid, bent u eenzaam of heeft u misschien juist wel een heel goed idee? We gaan er graag met u over in gesprek.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: bestuurssecretariaat@weesp.nl . Geef daarin kort aan waar u het over wil hebben en eventueel met wie van het college u wilt spreken. Wij nemen dan contact met u op. Wij zien ernaar uit om u te spreken en om van u te horen. Wij kijken uit naar ons gesprek!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken