HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Een hart onder de riem steken in coronatijd

Een hart onder de riem steken in coronatijd

Dit item is verlopen op 13-05-2021.

Na een jaar van afstand houden, de opgelegde coronabeperkingen en de avondklok vindt Rob Steur, ruim 57 jaar inwoner van Weesp, het tijd worden om Weespers die het extra zwaar hebben gehad een Hart onder de Riem te steken. In dit geval met fysieke hartjes. Hij wil voorkomen dat bij mensen de moed en het hart in de schoenen zinkt.

Hartjes voor de voedselbank

Op 1 april was de aftrap bij de voedselbank Weesp. Bezoekers kregen van Rob een hartje overhandigd. De reacties waren positief, zij konden zijn warme actie zeer waarderen. Met deze kleine sympathieke actie wil Rob zijn betrokkenheid tonen en even de sleur doorbreken.

Weesper Kei

De gemeente Weesp heeft deze actie ondersteund via de Weesper Kei, Marianne Verstijnen van Versa Welzijn helpt Rob hierbij.  Een andere groep die hem ook na aan het hart ligt zijn de ondernemers die getroffen zijn door alle coronaperikelen.  Her en der heeft hij aan die groep al hartjes uitgedeeld. Hij heeft mooie, hartelijke reacties ontvangen van betrokken Weespers. Een mooi voordeel van deze coronatijd is, dat het kleine weer gewaardeerd wordt.

Rob Steur met de hartjes.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken