HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Dafne Struijk per 1 september gemeentesecretaris van Weesp

Dafne Struijk per 1 september gemeentesecretaris van Weesp

Dit item is verlopen op 20-08-2021.

Mevrouw Dafne Struijk is door het college van B&W per 1 september benoemd als nieuwe gemeentesecretaris van Weesp. Dafne Struijk volgt Marije Roos op, die onlangs heeft laten weten met ingang van deze datum de gemeente Weesp en Amsterdam te verlaten.

Ervaring in Weesp en Amsterdam

Sinds september 2019 werkt Dafne Struijk als Strategisch Adviseur fysiek domein voor de gemeente Weesp. Na haar rechtenstudie heeft zij bij de Rijksoverheid gewerkt en daarna als consultant voor diverse overheden. In 2011 is Dafne bij de gemeente Amsterdam komen werken, eerst bij de Dienst Ruimtelijke Ordening en daarna bij Ruimte & Duurzaamheid. Zij weet haar weg binnen het bestuurlijk stelsel van Amsterdam en is ook thuis in de ambtelijke organisatie en bestuurlijke dynamiek van Weesp.

Nog veel te doen

Dafne Struijk heeft er veel zin in om haar nieuwe taken op te pakken: “De besluitvorming over de gemeentelijke herindeling is afgerond, maar er is nog veel te doen voordat we in maart volgend jaar écht samengaan met Amsterdam. Ik kijk er naar uit om deze fase samen met de medewerkers en de bestuurders te mogen begeleiden.”

Een solide opvolging

Burgemeester van Bochove is blij met deze vlotte benoeming: “Met Dafne Struijk aan het roer kiezen we voor een solide opvolging. Weesp heeft Dafne leren kennen als een deskundig en toegewijd adviseur. In haar huidige functie als Strategisch Adviseur werkt zij nauw samen met de gemeentesecretaris. Ik verwacht daarom dat de overdracht van taken soepel zal verlopen.”

Vanaf de fusiedatum tot 1 september 2022 is Struijk tevens de beoogd bestuurssecretaris voor het stadsgebied Weesp.


 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken