HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Coronavaccinatie: wanneer bent u aan de beurt en hoe kunt u een afspraak maken?

Coronavaccinatie: wanneer bent u aan de beurt en hoe kunt u een afspraak maken?

Dit item is verlopen op 25-06-2021.

De GGD Gooi en Vechtstreek vaccineert op basis van de landelijke vaccinatiestrategie. Op basis van de beschikbare vaccins wordt het tempo de komende weken flink opgeschroefd. Met behulp van een handige tool op de website van de Rijksoverheid ziet u wanneer u een uitnodiging voor een vaccinatie kunt verwachten. Zodra u aan de beurt bent, kunt u een afspraak maken voor uw coronavaccinatie. Dit kan online en telefonisch.

Afspraak maken: telefonisch of online

Bent u aan de beurt? Maak dan snel een afspraak voor uw vaccinatie. Om het vaccineren te versnellen, mogen groepen die aan de beurt zijn alvast online een afspraak inplannen (met inloggen via DigiD). Deze groepen hoeven dus niet te wachten tot de uitnodiging op de deurmat ligt.

Maakt u uw afspraak liever telefonisch? Wacht dan op de uitnodigingsbrief van het RIVM en bel naar het telefoonnummer dat daarin staat. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. De telefonist stelt u een aantal vragen en plant twee afspraken voor u in. Het vaccineren bestaat namelijk uit twee prikken.

Vaccinatielocaties GGD Gooi en Vechtstreek

GGD Gooi en Vechtstreek vaccineert aan de Amersfoortsestraatweg in  Huizen, aan de Verlengde Zuiderloswal in Hilversum en aan de IJsselmeerweg in Naarden. De locaties en routebeschrijvingen hier heen vindt u in uw afspraakbevestiging en op de website.

Ook na vaccinatie afstand houden, mondkapje op en testen bij klachten

Een prik beschermt alleen uzelf tegen ziekte door corona. Het is nog niet duidelijk of iemand na vaccinatie het virus toch kan verspreiden. En dus anderen  kan besmetten. Daarom gelden voor iedereen in Nederland dezelfde coronaregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zoals 1,5 meter afstand houden en een afspraak maken voor een coronatest bij klachten die passen bij corona.

Hulp nodig bij het maken van een online vaccinatieafspraak? Stichting Digisterker geeft extra uitleg

Voor iedereen die er tegenop ziet om online een vaccinatieafspraak te maken, heeft Stichting Digisterker een demo ontwikkeld met uitleg hierover. Kijk op uitlegprikafspraak.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken