HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Bijeenkomst over nieuwe openbare ruimte Nijverheidslaan

Bijeenkomst over nieuwe openbare ruimte Nijverheidslaan

Dit item is verlopen op 02-08-2021.
Openbare ruimte Nijverheidslaan

De openbare ruimte van het bedrijventerrein Nijverheidslaan wordt vernieuwd. In 2018 is het eerste deel vernieuwd en nu is het tweede en laatste deel aan de beurt. U kunt zich aanmelden voor een digitale informatiebijeenkomst op 14 juli 2021.

Nota van uitgangspunten

In de concept-Nota van Uitgangspunten staat hoe de toekomstige openbare ruimte eruit moet komen te zien. Zo wordt onder andere beschreven welke materialen er worden gebruikt, maar ook hoe we omgaan met bomen en planten, verlichting, parkeerplaatsen en het verkeer. Het zogeheten hemelwaterriool wordt gescheiden van het afvalwaterriool. Daardoor zal regenwater rechtstreeks worden afgevoerd naar de Vecht.

Voorlopig ontwerp

Tijdens de informatiebijeenkomst lichten we de uitgangspunten toe en horen we graag of we nog belangrijke zaken hebben gemist. U kunt nog tot 28 juli 2021 uw mening geven over de uitgangspunten. De binnengekomen reacties gebruiken we bij het maken van een zogeheten 'voorlopig ontwerp'. Dat ontwerp presenteren we later dit jaar aan de ondernemers en bewoners van Weesp.

Bijeenkomst

De digitale informatiebijeenkomst is op 14 juli 2021 van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: nijverheidslaanweesp@amsterdam.nl. U ontvangt dan een link naar de bijeenkomst.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken