HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Advies Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek: Vier Halloween en Sint Maarten dit jaar niet langs de deuren maar thuis! Ook geen kerstmarkten dit jaar.

Advies Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek: Vier Halloween en Sint Maarten dit jaar niet langs de deuren maar thuis! Ook geen kerstmarkten dit jaar.

Dit item is verlopen op 12-11-2020.

Op 31 oktober vieren veel kinderen Halloween en op 11 november Sint Maarten. De Veiligheidsregio geeft een dringend advies aan de inwoners om de beide feesten dit jaar op een andere manier te vieren, om nieuwe besmettingen met het coronavirus te voorkomen. De dringende oproep vanuit de Veiligheidsregio is om niet langs de deuren te gaan dit jaar en beide feesten thuis in kleine en huiselijke kring te vieren.

Geen kerstmarkten dit jaar

Op advies van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek zullen ook kerstmarkten dit jaar helaas niet doorgaan. De gemeenten in de regio zullen hier geen vergunning voor afgeven.

Oud en Nieuw viering nog niet bekend

Het is nog niet bekend wat de gevolgen zijn voor de viering van Oud en Nieuw. Hierover wordt naar verwachting na 9 november a.s. door de Veiligheidsregio een besluit genomen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken