HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Aanpak overlast vrachtverkeer binnenstad

Aanpak overlast vrachtverkeer binnenstad

Dit item is verlopen op 13-06-2021.

Op maandag 15 februari vond een online informatiebijenkomst plaats over de aanpak van overlast door (zwaar) vrachtverkeer in het centrum van Weesp. Tijdens deze avond is gemeente Weesp met bewoners en ondernemers in gesprek gegaan over de ervaren overlast door bewoners en wat hier mogelijke oplossingen voor kunnen zijn.

Deze bijeenkomst is digitaal terug te kijken op www.weesp.nl/overlastvrachtverkeer Ook is een samenvattend verslag te lezen.

Aanmelden klankbordgroep

Aanleiding voor de bijeenkomst waren klachten van binnenstadbewoners over onder andere trillingen en lawaai van draaiende motoren en de onveilige verkeerssituaties die door vrachtverkeer in het centrum ontstaan. De komende tijd worden mogelijke maatregelen uitgewerkt. Dat wil de gemeente doen in samenspraak met bewoners en ondernemers uit de binnenstad. Daarom richt gemeente Weesp een klankbordgroep op. Wilt u meedenken over deze verkeersmaatregelen? Aanmelden voor de klankbordgroep kan via info@weesp.nl

Heeft u vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de projectleider, dhr. R. Kooper via R.Kooper@amsterdam.nl U kunt ook bellen naar het algemene nummer van de gemeente Weesp: 0294 491391.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken