HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  26 plannen voor Weesp Begroot

26 plannen voor Weesp Begroot

Dit item is verlopen op 30-10-2021.
Afbeelding plannen Weesp Begroot

Er zijn 26 plannen ingediend voor de tweede editie van Weesp Begroot. Tot dinsdag 5 oktober kunnen inwoners de plannen liken op de website: weespbegroot.weesp.nl. 

Een plan gaat door naar de volgende ronde als het minimaal 30 keer geliked is voor dinsdag 5 oktober 12.00 uur. In de ronde die volgt worden de ingediende plannen getoetst op haalbaarheid, waarna uiteindelijk alle inwoners van Weesp van 12 jaar en ouder op de plannen kunnen stemmen. De plannen met de meeste stemmen worden uitgevoerd in 2022.

De ingediende plannen zijn zeer divers. Van feestelijke vlaggen, een moes/schooltuin, een pumptrack tot het inzamelen van babyspullen. Bekijk alle ingediende plannen op: weespbegroot.weesp.nl en like de plannen die uw voorkeur hebben.

Meerdere plannen kunnen worden gerealiseerd

De gemeente vindt het belangrijk dat bewoners meedenken en meebeslissen over hun eigen buurt. Daarom stelt de gemeente 30.000 euro beschikbaar voor buurtplannen. Per plan is er 10.000 euro beschikbaar, waardoor er meerdere initiatieven kunnen worden gerealiseerd. Het doel is dat de plannen de leefbaarheid in Weesp vergroten of zorgen voor meer verbinding in de wijk. Uiteindelijk stemt u als inwoner op uw favoriete plan en bepaalt daarmee waar het budget aan wordt besteed.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken