HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Voor elkaar in Weesp

Voor elkaar in Weesp

Dit item is verlopen op 04-11-2015.

Onlangs startte de campagne ‘Voor elkaar’. Met deze campagne laten we voorbeelden zien van vrijwilligerswerk en vragen we aandacht voor de hulp en ondersteuning die vrijwilligers kunnen bieden. Petra Feddema is een van de ‘fotomodellen’ die is geportretteerd op de campagneposters.

Vrijwilligers, zoals Petra Feddema, spelen  een belangrijke rol. Petra richtte het platform Werkzoekend Weesp op. Als werkzoekende zocht zij zelf ook mogelijkheden om haar kansen  op een baan te vergroten. Werkzoekend Weesp is een online netwerk op facebook, waar ook recruiters en werkgevers van harte welkom zijn. Petra heeft daarnaast ook  de Verbindingsfabriek  opgericht. Met de Verbindingsfabriek helpt Petra mensen om  dromen en ideeën vorm te geven.

De verbindingsfabriek


Petra organiseert via de Verbindingsfabriek ook inspiratiewandelingen waarin de deelnemers lopend vragen met elkaar delen. “Ik wil het mogelijk maken elkaar te helpen met het zoeken naar oplossingen. Lopend gaat er meer zuurstof naar je hersenen en kun je dus eigenlijk beter nadenken!” besluit Petra. Kijk voor meer informatie op www.deverbindingsfabriek.nl of op Facebook: Werkzoekendweesp. Je kunt haar ook mailen: petra@deverbindingsfabriek.nl.

Wilt u ook aan de slag als vrijwilliger? Meld u dan aan via www.versavrijwilligerscentrale.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken