HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Vier de schone Vecht

Vier de schone Vecht

Dit item is verlopen op 22-04-2015.

Op zaterdag 14 maart vieren we dat de Vecht weer schoon is! Waterschap Amstel, Gooi en Vecht is blij de rivier terug te kunnen geven aan de bewoners langs de Vecht, de recreatie en de scheepvaart. Iedereen kan weer van een schone rivier genieten, nú en in de toekomst.
In opdracht van het waterschap heeft Waternet in vier jaar tijd 2,5 miljoen kuub vervuild slib van de bodem van de rivier gebaggerd. Het baggeren levert een schone en diepere rivier op. Hierdoor verbetert de waterkwaliteit en de doorvaart. Tevens neemt de diversiteit aan waterplanten en dieren toe.
Graag nodigt het waterschap u uit om samen stil te staan bij dit prachtige resultaat. Tijdens het middagprogramma worden er vier kunstwerken aan de gemeenten langs de Vecht geschonken. In Weesp is de onthulling van het kunstwerk gepland van 14.00-15.00 uur (verzamelen bij café ’t Helletje aan Stationsweg 13). De dag wordt vervolgens afgesloten met twee spetterende avondshows 'Vier de schone Vecht' om 19.00 uur en 20.30 uur bij restaurant Ome Cees in Nieuwersluis. Voor meer informatie over het programma zie www.agv.nl (zoek op “Vier de schone Vecht”).
Namens het waterschap Amstel, Gooi en Vecht: graag tot ziens op 14 maart!
 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken