HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Sociale kaart

Sociale kaart

Dit item is verlopen op 16-12-2015.

Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Het liefst in uw eigen buurt? Dan is er de Sociale kaart. De Sociale kaart is een website met een database. Daarin vindt u praktische informatie en contactgegevens van lokale organisaties, inwonersgroepen, verenigingen en instellingen die u kunnen helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het helpen uitvoeren van kleine hand- en spandiensten, hulp bij sociale activiteiten of uw administratie, of ondersteuning door het maatschappelijk werk. De organisaties die vermeld staan in de Sociale kaart zijn bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, sportclubs of kerken. Ook kleinere buurtinitiatieven vindt u in de Sociale kaart. U kunt deze organisaties rechtstreeks benaderen, zonder tussenkomst van de gemeente.

Oplossing dicht bij huis

Met de Sociale kaart kunt u zoeken naar een oplossing dicht bij huis voor uw vraag of probleem. Zo helpt de gemeente inwoners met een eenvoudige hulpvraag om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Als er meer hulp nodig is, kunt u natuurlijk contact opnemen met de gemeente. Ook als u het lastig vindt om zelf iets op te zoeken in de Sociale kaart, kunt u ons bellen via (0294) 491 391.

Ontbreekt er een organisatie?

Kent u een organisatie of vereniging die zich ook inzet voor onze inwoners maar die niet op de kaart staat? Onderaan de startpagina van de Sociale kaart vindt u de mogelijkheid om organisaties toe te voegen. Vul de gegevens in en MEE (de leverancier van de Sociale kaart) gaat hier verder mee aan de slag. 

Website

U vindt de Sociale kaart via https://weesp.socialekaartnederland.nl/

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken