HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Rioolreiniging en -inspectie 2015

Rioolreiniging en -inspectie 2015

Dit item is verlopen op 14-10-2015.

Door de firma Van der Velden wordt circa 15 kilometer hoofdriool in Weesp gereinigd en geïnspecteerd. Het hoofdriool wordt met hoge druk schoongespoten. Hierdoor kan enige overlast ontstaan. Er is een kleine kans dat door de luchtdruk water opspat of stank ontstaat vanuit het toiletpot, afvoerputjes e.d.

Advies

Aangeraden wordt om de deksel van de closetpot dicht te doen en overige afvoerputten in de woning af te dichten. Het is raadzaam om na afloop van de werkzaamheden de zwanenhalzen weer vol met water te laten lopen door o.a. het toilet weer door te spoelen.

De werkzaamheden vinden plaats via de inspectieputten in de weg, fietspad en voetpad. De mogelijkheid bestaat dat de weg kortstondig geblokkeerd wordt. Na het reinigen van de riolering wordt een camera-inspectie uitgevoerd om de toestand van de buizen en putten in beeld te brengen. De verwachting is dat de werkzaamheden in vier weken zijn afgerond.

Waar wordt gereinigd en geïnspecteerd?

Het betreft de riolering, al dan niet gedeeltelijk, in de volgende straten:

Aertjanssenstraat, Boternesserstraat, Lobbrich Boudgerslaan, P.C. Boutenstraaat, G.H. Breitnerstraat, Jan Campertplein, Lijsbet Eelantspplein, Vincent van Goghstraat, Frans Halsstraat, Meindert Hobbemastraat, Jozef Israëlstraat, Kastanjelaan, Kikkenstraat, Kosteverlorenstraat, Lageweyselaan, Aart van de Leeuwstraat, J.H. Leopoldhof, Gijsbertje Louffhof, Jacob Marisstraat, H. Marsmanstraat, Willem de Merodestraat, Muiderhof, M. Nijhoffstraat, E. du Perronstraat, Jan Prinsstraat, Henriette Roland Holsthof, Rembrandt van Rijnstraat, J. Slauerhoffstraat, Sportparklaan, Stationsplein, Jan Tooropstraat, Johannes Vermeerstraat, Simon Vestdijkstraat, Waarschapsstraat, Eva de Wildeplantsoen, Frederica Zeijdelaarweg, Mater Zwaeneiland, Dichtershof, Anna Horstinkstraat, Loes van Marlestraat en Aartje de Voseiland.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken